Ο κρατικός προστατευτισμός ποτέ δεν αποτελεί συνθήκη υγιούς επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Ορίσουμε βραχυχρόνιες προτεραιότητες, δώσουμε άμεσες λύσεις και αναπτύξουμε μακροχρόνια στρατηγική
Αυτά τα δεδομένα αλλάζουν ανάλογα με το τι πουλάτε, αλλά θα πρέπει να είστε τόσο συγκεκριμένοι στα στοιχεία σας, ώστε να είναι αδιαμφισβήτητο το ποιον θέλετε να στοχεύσετε, καθώς και το γιατί λάβατε τις αποφάσεις που πήρατε βάσει του ποιος είναι ο πελάτης σας.
Αξιοποιήστε κάθε εργαλείο/ δυνατότητα/ λύση που θα μπορούσε να σας δώσει μια νέα προοπτική: Εξετάσετε άμεσα την δυνατότητα: ένταξης σε ευρωπαϊκά ή συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, επιδοτήσεις ΟΑΕΔ, νέων συνεργασιών, νέων σχημάτων, νέων πηγών κεφαλαίου, διεύρυνση μετοχικής βάσης, κα.
Τα επενδυτικά σχέδια που υπάγονται στον Αναπτυξιακό Νόμο θα πρέπει να έχουν τον χαρακτήρα αρχικής επένδυσης και να αποσκοπούν είτε στην δημιουργία νέας μονάδας, είτε στην επέκταση της δυναμικότητας υφιστάμενης μονάδας είτε στην διαφοροποίηση της παραγωγής μιας μονάδας σε προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν έχουν παραχθεί ποτέ σε αυτήν.
Είτε πρόκειται για ένα μόνο μεγάλο έργο είτε για όνειρα ενός ολόκληρου οργανισμού, αυτά τα πρότυπα θα κρατήσουν εσάς και την εταιρεία σας σε τροχιά από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση.
Η προσαρμοσμένη στην επιχείρηση σας υπηρεσία μας παρέχεται ακολουθώντας τα παρακάτω στάδια :
Παραγωγή → Θα δημιουργήσετε και θα κατασκευάσετε εσείς τα προϊόντα σας ή θα κάνετε dropshipping; Πόσον καιρό χρειάζεται για την παραγωγή των προϊόντων σας και πόσο για να φτάσουν σε εσάς; Πως θα χειριστείτε μια περίοδο στην οποία θα υπάρχει αυξημένη ζήτηση;
Και αυτό είναι ταυτόχρονα πρόκληση και ευθύνη. Με την κατάλληλη αξιοποίηση των πόρων μπορούμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος του επενδυτικού κενού της οικονομίας.
Έτσι θα διασφαλίσετε ότι θα έχετε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες και more info να παραλείψετε ενότητες που δεν χρειάζονται.
Το εργαλείο αυτό θα απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με «κόκκινα δάνεια» τα οποία συνδέονται ή υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν με εμπράγματες εξασφαλίσεις.
Καθορίστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Η εταιρεία σας θα είναι ομόρρυθμη, ετερόρρυθμη, ανώνυμη ή κάποιου άλλου είδους;
Για να καταλάβετε το ποια μέθοδος είναι πιο κατάλληλη για εσάς, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τη φύση της επιχείρησής σας, καθώς και το ανταγωνιστικό τοπίο.
Αν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα την επιχείρησή σας, τότε μπορείτε να προσθέσετε μερικές προβλέψεις.